Galaxy S7 a Galaxy A9 – prototypy v benchmarcích

Galaxy S7 a Galaxy A9 – prototypy v benchmarcích
2015-09-13T09:35:05+02:00
• 13. 9. 2015

Nejžhavější připravované novinky ze stáje Samsungu byly zachyceny v benchmarku AnTuTu a GeekBench. Jestliže začneme modelem Galaxy S7 v AnTuTu, tak číslo 7 je všeobecně považováno za šťastné, a tudíž jeho celý vývoj má probíhat pod názvem Projekt Lucky. Uniklé specifikace druhého zařízení jsou nejčastěji spojovány s Galaxy A9. Oba telefony lze vyhlížet až od příštího roku, například v březnu na barcelonském MWC.

Screenshot_29

První zástupce pod označením Lucky (Galaxy S7) disponuje 5,7palcovým displejem s QHD rozlišením. Pohonnou jednotku tvoří procesor Snapdragon 820, k němuž byl ještě přiřazen grafický čip Adreno 530, 4GB operační paměť RAM nebo 64GB úložiště. Samozřejmostí je 16MPx fotoaparát, přední 5MPx kamerka a systém Android v předinstalované verzi 5.1.1 Lollipop. Nicméně čipová sada od Qualcommu se může objevit pouze u verze pro americký trh.

Samsung Lucky

Do většiny ostatních zemí by měla zamířit varianta vybavena Exynosem 7420. Méně jasnější informace přichází o Galaxy A9, které se údajně skrývá pod označením Samsung msm8976fhdlte-EUR-open v benchmarku GeekBench. Ten dokázal odhalit přítomný procesor Snapdragon 620 s osmi jádry a grafickým čipem Adreno 510. Za ním následuje už jen 3GB paměť RAM, Android 5.1.1 Lollipop a podpora LTE sítí. Další informace bychom se mohli dozvědět v následujícím období.

Samsung A9

Zdroje: androidauthority.com, phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat