Dotekomanie.cz

DOOGEE X5 Pro – Android 5.1, LTE a dual SIM [sponzorovaný článek]

Společnost DOOGEE je jedna z těch známějších už i v našich evropských krajinách. Její modely jsou určeny spíše pro obyčejný lid, nicméně nenechte se oklamat, nejedná se o žádné neumětely. Dnes představovaný model X5 Pro nabízí svým uživatelům jednu z nejnovějších verzí systému Android Lollipop, podporu LTE a v neposlední řadě možnost mít dvě SIM karty zároveň.

Na přední straně dominuje 5palcový HD IPS displej, nad nímž jsou senzory a 2MPx přední kamera. Dole pak najdeme hardwarová tlačítka. Jak už bývá zvykem, šasi je plastové, díky čemuž nedochází k takovému zahřívání, jako u kovových krytů. Pod promyšleným designem se skrývá 64bitový procesor MTK6735 od MediaTeku se čtyřmi jádry a grafickým čipem Mali-T720.

Ten doprovází 2GB operační paměť, 16GB interní úložiště, jež si můžete rozšířit o dalších 32 GB. Na zadní straně najdeme hlavní 5MPx kameru s duální přisvětlovací diodou. Celková výbava zajišťuje plynulost systému Android Lollipop ve verzi 5.1, v němž jsou implementována i chytrá gesta. Jako poslední je nutno umínit baterii o dostatečné kapacitě 2200 mAh.

Podpora různých funkcí samozřejmě nechybí, jedná se především o řadu senzorů, Wi-Fi (802.11b/g/n), LTE (FDD-LTE 800/900/1800/2100/2600 MHz), NFC, GPS nebo Bluetooth verze 4.0.

Telefon si již nyní můžete objednat na stránkách internetového obchodu Gear Best za doslova fantastickou cenu. Ta je stanovena na pouhých 79,99 $ (~ 1945 Kč), a to se slevou 41 %. Doprava je navíc zdarma.

Exit mobile version