Dotekomanie.cz

Asus uvedl nové ZenPady na český trh

Nové tablety ZenPad představil Asus již před nějakou dobou. Nyní se oficiálně dostávají na český trh spolu s mnoha druhy originálního příslušenství v podobě všelijakých krytů, které fungují jako jakési funkční rozšíření samotného tabletu. Nová série má zákazníky zaujmout především designem a rozumnou cenou.

ZenPad 7.0

 

ZenPad C 7.0

ZenPad 8

ZenPad S 8.0

ZenPad 10

K jednotlivým tabletům lze dále přikoupit funkční kryty, které umožňují kromě změny barvy tabletu také vylepšení některých parametrů. Asus nabízí celkem pět takových krytů. Díky krytu Audio Cover můžete s tabletem přehrávat hudbu v mnohem větší kvalitě. Kryt dokáže reprodukovat 5.1kanálový prostorový zvuk. Obsahuje čtyři satelitní reproduktory, jeden reproduktor se středovým kanálem a jeden subwoofer.

Dalším zajímavým pouzdrem je Power Case, které dokáže prodloužit výdrž vašeho tabletu až o šest hodin díky integrované přídavné baterii. Kryt navíc není ani příliš tlustý, takže po připojení si tablet i nadále zachová své kompaktní rozměry.

K desetipalcovému ZenPadu se volitelně dodává také klávesnice Audio Dock, která má kromě klávesnice zabudované i duální reproduktory, které vydrží na jedno nabití produkovat zvuk až 12 hodin, při běžném psaní na klávesnici pak vydrží 40 dnů.

Zdroj: tisková zpráva

Exit mobile version