Dotekomanie.cz

OnePlus Two – horký kandidát na top model za nízkou cenu? [sponzorovaný článek]

Velmi dlouhou dobu jsme netrpělivě čekali na představení nové vlajkové lodi společnosti OnePlus. Po představení nového modelu s názvem Two se ztrhla lavina objednávek na všemožných stránkách. Proto vám nyní nabízíme, jako jedni z prvních, možnost si telefon koupit a získat tak další z řady kvalitních zařízení za přijatelnou cenu.

Našlapaný stroj pohání jeden z nejnovějších procesorů od světoznámé firmy Qualcomm, a to Snapdragon 810 s osmi jádry, taktem 2 GHz a grafickým čipem Andreno 430. Samozřejmě tento výkon někam musí jít a pohánět další kvalitní komponenty. Mezi ty se počítá například 5,5palcový displej s Full HD rozlišením (1080 x 1920 px), čtečka otisku prstů nebo fotoaparáty, kdy zadní má 13 MPx a přední 5 MPx.

To však není ani zdaleka vše, můžete si vybrat mezi slabší a lepší variantou. První má pouze 3 GB operační paměti a druhá 4 GB. Bohužel ta slabší má také menší interní úložiště, to čítá 16 GB, u lepší varianty můžete počítat s 64GB kapacitou. Samozřejmostí je podpora Bluetooth v4.1 nebo i LTE, ač ne všechny frekvence.

Předinstalovaným systémem je OxygenOS, jenž je založen na Androidu 5.0.  V dnešní době je také velmi užitečný slot na dvě SIM karty, na což se myslelo taktéž. A posledním, co je třeba zmínit, je USB typu C.

 

Obě varianty si lze pořídit formou předobjednávky na internetových stránkách obchodu Gear Best. Slabší varianta stojí 397,89 $, což je v přepočtu přibližně 9 909 Kč. Silnější (OnePlus Two 4GB) je trochu draží, cenovka se však zastavila, a to na 477,89 $ (~ 11 901 Kč).

Exit mobile version