Dotekomanie.cz

Gionee Marathon M4 nedostal jméno nadarmo

Nejnovější přírůstek od společnosti Gionee nenese jméno Marathon jen tak náhodou. Jak někteří můžou předpokládat, tak ve skutečnosti uvnitř najdete velkokapacitní baterii. Čínský výrobce slibuje 550 hodin setrvání v pohotovostním režimu, nebo dokonce možnost uskutečnit až 50 hodin hovorů. Z ostatních specifikací nevyčnívá již žádný prvek a budete si muset vystačit s průměrnou výbavou, která je na dnešní dobu charakteristická pro střední třídu.

Marathon M4 obdržel 5palcový AMOLED displej s rozlišením 720 x 1280 pixelů, pod nímž běží čtyřjádrový procesor taktovaný na frekvenci 1,3 GHz po boku 2GB operační paměti RAM. V základu lze využit 16GB úložiště, které dále rozšíříte paměťovou microSD kartu o dalších 32 GB. Přední část navíc ještě doplňuje 5megapixelová kamerka. Vzadu čeká 8megapixelový senzor fotoaparátu a přisvětlovací LED dioda.

To podstatné se ukrývá pod zadním krytem, kde místo patří 5 000mAh baterii. Samotný software prošel mírnou úpravu. Systém Android ve verzi 5.0 Lollipop maskuje uživatelské rozhraní Amigo 3.0. Rychlé datové přenosy zajišťuje podpora sítí 4. generace. Nakonec z barevných provedení jsou k dispozici dvě (bílé, černé), prodejní cena byla stanovena na 15 499 rupií (tj. cca 5 993 Kč bez daně) a začátek oficiálního prodeje není zatím stanoven.

Zdroj: technodify.com

Exit mobile version