Dotekomanie.cz

HTC One M9+ přichází na český trh [aktualizováno]

Aktualizováno 16. 7.

Po třech měsících se dozvídáme, že model One M9+ od společnosti HTC míří na český trh. Vzhledem k výbavě se nedala předpokládat nízká cena, ale je částka 22 990 Kč adekvátní? Oficiální prodej začne již v srpnu.

Srovnání M9 a M9+

Základní specifikace:

Původní článek 8. 4.

Dlouho jsme slýchávali spekulace kolem vybavenějšího modelu HTC One M9. Nedávno byl představen HTC One E9+ pro Čínu a dnes přichází další novinka v podobě HTC One M9+. Plus v názvu naznačuje lepší specifikace, což v tomto případě znamená například vyšší rozlišení displeje.

Přední panel tedy nabízí rozlišení 1440 x 2560 pixelů při úhlopříčce 5,2 palce. V útrobách nenajdete procesor od Qualcommu, HTC se rozhodlo pro výrobce Mediatek. Konkrétně je výkon zajišťován procesorem MediaTek MT6795T, který nabízí osm jader s taktovací frekvencí 2,2 GHz. K dispozici má 3 GB RAM a interní úložiště činí 32 GB. Na zadní straně se nachází 20MPx senzor, který je doplněn ještě o druhý foťák. Přední strana nabízí UltraPixel.

Nezapomnělo se na BoomSound reproduktory s podporou Dolby Surround. Novinkou je i fyzické tlačítko pod displejem se zabudovanou čtečkou otisků prstů. Všemu dodává energii baterie o kapacitě 2840 mAh.

Novinka je v tuto chvíli určena jen pro Čínu a není jasné, jestli se v této podobě dostane i do jiných zemí. Na bližší informace o dostupnosti si budeme muset počkat.

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version