Dotekomanie.cz

Google Messenger v1.4 – sdílení polohy, hromada samolepek a rychlý posuvník

Nová aktualizace pro aplikace Google Messenger s sebou přináší sdílení polohy, sady samolepek nebo rychlý posuvník pro delší konverzace.

Mezi hlavní přidané funkce, je možnost sdílení polohy, které funguje až překvapivě dobře. Stačí vybrat místo, jenž chcete sdílet, a ve zprávě se poté zobrazí malý obrázek s titulkem a odkazem na danou lokaci. Sice nevím, zda tato funkce je plně k zapotřebí, ale možná jsou i tací, kteří ji využijí.

Další přidanou hodnotu přináší smajlíci, samolepky či GIFy, které si budete moci stáhnout. Zatím jsou připraveny tři sady. Konečně můžete svou konverzaci, i přes tento druh zpráv, zpříjemnit pomocí srandovních, milých či pohyblivých obrázků všeho druhu.

Nakonec zde máme spíše minoritní funkci. Tu využijete tehdy, pokud jsou vaše konverzace velmi dlouhé a nemáte čas zbytečně skrolovat. Na pravé straně se vám tedy zobrazí nový posuvník, který funguje stejně jako v Google Fotkách a díky němuž přejíždíte zprávy snadno a rychle.

Aktualizace nemusí být zatím dostupná pro všechna zařízení, tudíž vám, jako obvykle, dáváme možnost si stáhnout APK soubor, ovšem jen na vlastní riziko.

Zdroj: androidpolice.com

Exit mobile version