Dotekomanie.cz

Future Factory – perfektní CZ hra pro Windows Phone zdarma

Windows Phone rozhodně nepatří mezi operační systémy, kde vycházejí herní pecky každý den. Již před nějakým časem se však všichni dočkali zajímavé hry od českých a slovenských vývojářů. Hra je navíc podporována samotnou společností Microsoft.

Ve hře Future Factory se stanete malým panáčkem bojujícím s nepřáteli v továrně. V prostředí došlo podle příběhu k poruše a zákony robotiky jsou minulostí. Příběh je inspirován dle Karla Čapka. Váš hrdina se do továrny dostal po havárii letadla, v cestě k nastolení pořádku v továrně budete využívat nejrůznějších zbraní od granátů po zničující střely. Dle slov autorů je kladen důraz na obtížnost, takže by se nemělo stát, že by vás hra omrzela.

Přímo obrovskou pochvalu si vývojáři zaslouží za to, že při vaší smrti bude celé prostředí generováno jinak a nepřátelé tak budou na jiných místech včetně arén. Další velká pochvala přichází za skvělou grafiku a zvuk, jako uživatel musím říci, že je velká škoda absence této hry pro Android a iOS. Vývojáři taktéž přidávají obsah a hru optimalizují na základě zpětné vazby hráčů.

[winphone]/future-factory/321e929d-dd3f-464a-8825-43f5b4f7640a[/winphone]
Exit mobile version