Dotekomanie.cz

Tipy na zlevněné příslušenství v obchodě Tinydeal.com

Populární čínský obchod Tinydeal.com přichází se zajímavými slevami různých produktů, které by se vám mohli hodit. Pokud si objednáte nějaký z produktů, pak máte jako bonus dopravu zdarma, navíc můžete využít některý z kupónů a ušetřit tak ještě o něco více.


První nabídkou obchodu jsou sluchátka Xiaomi Piston Youth Edition. Nabídnou uživatelům kvalitní zvuk, o čemž svědčí i hodnocení zákazníků, kteří zboží již zakoupili. Sluchátka mají zatím hodnocení 5 hvězdiček z 5.

Původní originální cena: 425

Cena po slevě: 242 Kč

Cena po slevě s kupónem: 193 Kč

Pro využití nejnižší ceny, použijte tento kupón: groupb_piston. Platnost kupónu je do 30.6.2015


Zařízením, které využijete hlavně v letních měsících, je větráček od společnosti Xiaomi. Tato vychytávka je nenáročná na energii, a proto můžete větráček zapojit například do své power banky, kde je energie dostatek.

Původní originální cena: 150

Cena po slevě: 96 Kč

Cena po slevě s kupónem: 82 Kč

Pro využití nejnižší ceny, použijte tento kupón: groupb_xiaomifan. Platnost kupónu je do 30.6.2015


Pokud vlastníte náramek Xiaomi MiBand, pak máte možnost výměny náramku. Jestliže se vám již okoukal, můžete využít slevové nabídky v podobě náramku vyrobeného z kůže. Na výběr máte z několika barevných provedení, takže se fantazii meze nekladou.

 

Původní originální cena: 485 Kč

Cena po slevě: 387 Kč

Cena po slevě s kupónem: 339 Kč

Pro využití nejnižší ceny, použijte tento kupón: TDCPC. Platnost kupónu je do 15.6.2015


Pro registraci na stránkách Tinydeal.com můžete využít váš účet na Googlu, Facebooku, PayPalu a Hotmailu. Pokud se navíc zaregistrujete přes odkaz www.tinydeal.com/ získáte navíc 20 bodů, jež mají hodnotu 2$ pro vaše nákupy.

Exit mobile version