Dotekomanie.cz

SISWOO A5 – androidí telefon za nízkou cenu se slušnou výbavou

Mnoho uživatelů si stěžuje, že neexistují telefony se systémem Android, které stojí málo peněz a dají se používat i jako chytrý telefon. Dnes si tedy pro vás internetový obchod Gear Best připravil telefon, který si můžete pořídit za méně než 2500 Kč a obsahuje například LTE, Android 5.0 nebo procesor taktovaný na 1,5 GHz od MediaTeku.

Na první pohled má zařízení velmi zajímavý design. Jeho proporce jsou velmi střídmé a nevykazují žádný „wow“ efekt, avšak určitě to není strašák v poli. Na přední straně najdeme 5palcový qHD (960 x 540 px) IPS displej, pod nímž je umístěno hardwarové tlačítko. Nad displejem už je jako obvykle přední kamera s rozlišením 2 MPx.

Na zádech najdeme uspokojivý 5 MPx hlavní fotoaparát s přisvětlovací diodou. Na bocích jsou umístěna tlačítka pro zvýšení/snížení hlasitosti a vypínací tlačítko. Telefon pohání 64bit MTK6735 taktovaný na 1,5 GHz se čtyřmi jádry, který udržuje při životě baterie o kapacitě 2200 mAh. Jako grafický čip je použit Mali-T720. Rozměry zařízení činí 114,3 x 71,7 x 8 mm a váha 143 gramů.

Předinstalovaným systémem je Android Lollipop ve verzi 5.0, kterému vypomáhá RAM o velikosti 1 GB, interní úložiště má standardních 8 GB. Dalším velkým plusem je podpora LTE (800/1800/2100/2600 MHz) a navíc máte k dispozici v telefonu dvě SIM karty – obě o velikosti microSIM.

Top modelem SISWOO A5 nebude, ale jistě zaujme mnoho uživatelů, kteří si chtějí koupit levný chytrý telefon se systémem Android. Telefon je nyní v předobjednávkách za cenu 99,99 $ (~ 2442 Kč). Pokud si tedy chcete koupit nový telefon s jednou z nejnovějších verzí systému Android, nyní máte možnost tak učinit. Další příslušenství, telefony či tablety si můžete koupit na stránkách internetového obchodu Gear Best.

Exit mobile version