Dotekomanie.cz

Již dnes se koná keynote WWDC + jak sledovat livestream nejen na Apple zařízeních

Již dnes v podvečer se koná tradiční keynote společnosti Apple v rámci vývojářské konference WWDC v San Franciscu. Na této akci se očekává představení nových verzí operačních systémů od Applu. Jmenovitě se dočkáme iOS verze 9, Mac OS X verze 10.11 a nakonec také nové verze watchOS (systému Apple Watch). Přípravy na místě jsou již v plném proudu. Keynote budete moci sledovat živě a díky malému triku nejen na Apple zařízeních.

Keynote začíná dnes v 19 hodin našeho času. Pokud máte zařízení s operačním systémem iOS či Max OS X, stačí zavítat na stránku apple.com/live/ a spustit si živý přenos. Pokud chcete keynote sledovat ze zařízení s Windows či Android, postačí vám například přehrávač VLC. V něm posléze musíte kliknout na soubor a otevřít síťový proud, na Androidu v menu otevřít MRL a zde zapsat tuto adresu:

http://p.events-delivery.apple.com.edgesuite.net/15pijbnaefvpoijbaefvpihb06/m3u8/atv_mvp.m3u8

Od 19 hodin by se pak měl spustit právě livestream této akce. Krom nových verzí systému Apple pravděpodobně také uvede novou hudební službu a možná se dočkáme i nové Apple TV. O představených novinkách vás budeme informovat v souhrnných článcích po skončení keynote.

 
Takto to vypadá na místě konání…

Zdroj: 9to5mac.com

Exit mobile version