Dotekomanie.cz

Google vám pomůže s výběrem smartphonu s Androidem

Orientovat se na současném trhu smartphonů je obtížné. Na výběr máte tisíce zařízení a zvolit takové, které by vám nejvíce vyhovovalo, není jednoduché. V některých obchodech najdete pokročilejší filtry, což zajisté zjednoduší rozhodování, ale je nutná orientace ve specifikacích. Avšak Google nyní přichází s vlastním řešením, které vám má napomoci s výběrem androidího zařízení.

Nová stránka na adrese android.com se vás neptá na konkrétní specifikace, ale na to, k čemu zařízení budete používat. Skrze jednoduchý dotazník zadáte tři vlastnosti vytouženého smartphonu, které jsou pro vás nejvíce důležité. U každé z nich vyplníte ještě míru používání.

Následně vám Google nabídne tři zařízení, která by vám měla nejvíce vyhovovat. Na jedné stránce tak vidíte i srovnání specifikací. Tento výběr si můžete ještě upřesnit zadáním, jak velký smartphone chcete, a kolik by měl stát.

Ačkoliv je nová stránka určena jen pro americký trh a neobsahuje méně známé značky z Asie, tak vám může napomoci s výběrem.

Zdroj: phonearena.com

Exit mobile version