Dotekomanie.cz

LG představilo G4 Stylus a G4c [aktualizováno]

Aktualizováno 20. 5.

Krátce po světovém představení novinek LG G4 Stylus a G4c nám české zastoupení výrobce poskytlo informace o cenách a dostupnosti. Oba modely zavítají na náš trh během poloviny června. LG G4 Stylus ve verzi LTE má doporučenou koncovou cenu 8 999 Kč. Model G4c pak přijde na 7 999 Kč.

Původní článek 19. 5.

Bývá zvykem, že krátce po odhalení hlavního top modelu konkrétního výrobce, dojde k představení levnějších smartphonů, které vycházejí z dražšího zařízení, aspoň po stránce designu. Tento trend zůstává zachován i u LG, kde jsme se dočkali dvou novinek – LG G4 Stylus a LG G4c.

Po hardwarové stránce je můžeme hodnotit jako velmi slabé oproti původnímu LG G4. Ve výbavě najdeme jen HD displeje, 1GB paměť RAM a 8GB interní úložiště. Společnými vlastnostmi ještě jsou LTE, Wi-Fi 802.11 (b, g, n), Bluetooth 4.1, NFC, A-GPS, Glonass a USB 2.0.

Model G4 Stylus, jak již název napovídá, disponuje podporou stylusu (Rubberdium), který se hodí k displeji o úhlopříčce 5,7 palce. U tohoto zařízení najdeme dvě verze lišící se nejen typem připojení. Vybavenější model s LTE má vyšší specifikace v oblasti procesoru a zadního foťáku.

LG zatím nezveřejnilo oficiální ceny nebo dostupnost na trzích, ale měli bychom obě novinky očekávat řádově v týdnech.

LG G4 Stylus specifikace:

LG G4c specifikace:

Zdroj: Tisková zpráva

Exit mobile version