Dotekomanie.cz

Humble Bundle 12 – Monument Valley a další pecky [aktualizováno]

Aktualizováno 12. 5.

Balíky her Humble Bundle se vždy dočkají týden po představení doplnění o další hry. Ani tentokrát tomu není jinak a dočkali jsme se rozšíření o tituly Groundskeeper 2 a Highrise Word Heroes Premium. Pokud chcete získat všech 8 her z dvanáctého dílu mobilního Humble Bundle, musíte zaplatit vyšší částku, než je průměrná. Ve chvíli psaní tohoto textu je hranice 3,90 dolaru.

Původní článek 5. 5.

V nabídce Humble Bundle se již nějakou dobu dočkáváme balíčků her i pro mobilní telefony. Nová nabídka však přináší zajímavé tituly. Samozřejmě i teď si můžete vybrat, kolik peněz půjde na charitu a kolik pošlete vývojářům.

V nové nabídce Humble Bundle nalezneme velice zajímavou hru Monument Valley, která si získala milióny fanoušků po celém světě. Jedná se o zajímavou puzzle hru, kde je vašim úkolem dostat se z určitého místa do cíle, v cestě vám však budou stát překážky. Dalšími hrami, jež v balíčku nalezneme, jsou Blek a Joe Danger.

Ve hře Blek budete muset svou hlavu zapojit taktéž a vymyslet určité geometrické gesto, aby praskly všechny bubliny. Joe Danger je typickou závodní hrou a možná vás zaujme tím, že závodíte jako různé příšerky či postavy v podobě dortíků apod. Zbylé tři hry jsou The Last Express, Spaceteam a Tilt to live 2:Redonkulous.

Zdroj: Tisková zpráva

Exit mobile version