Dotekomanie.cz

Google Spotlight Stories – nová aplikace nabízející zajímavé příběhy

Od Googlu se většinou dočkáme aplikace, která je zaměřena na konkrétní funkci, službu nebo jiné vychytávky. Tentokrát Google vydal aplikaci Spotlight Stories, která je zaměřená na příběhy prezentované v trochu jiné formě.

Z popisu v Obchodě Play: Ponořte se do světa vyprávění navrženého speciálně pro mobilní zařízení. Technici a přední filmaři oživují příběhy pomocí nejpokročilejších mobilních technologií. Díky 2D a 3D animaci, 360° sférickému videu v kvalitě na úrovni kina, prostorovému zvuku a kombinovaným údajům ze senzorů je nyní obrazovka oknem do příběhu, který se odehrává všude okolo vás. Rozhlížejte se podle libosti, sledujte jednotlivé postavy, dívejte se na příběh stále znovu. Příběh bude pokaždé trochu jiný. Google Spotlight Stories je vaše mobilní kino.

Novinka nabízí v základu 4 příběhy natočené pokročilými technologiemi záznamu obrazu, nebo rovnou animacemi. Například první snímek HELP nabízí 360stupňové video. Abyste si tento příběh mohli spustit, musíte stáhnout takřka 1 GB dat. Aplikace a příběhy jsou nyní zdarma, některé jen po omezenou dobu.

Bohužel aplikace není kompatibilní se všemi smartphony.

APK ke stažení – instalujete na vlastní riziko

Exit mobile version