Dotekomanie.cz

Fototest: LG G Flex 2 vs. HTC One M9

Před nedávnem jste se u nás mohli dočíst o srovnání těchto dvou modelů, co se týče jejich vlastností. Dnes pro vás máme fotosrovnání obou modelů.  LG G Flex 2 disponuje hlavním 13MPx fotoaparátem. Oproti tomu HTC One M9 má hlavní fotoaprát s rozlišením 20,7 MPx. Oba modely také využívají duální přisvětlovací diody a funkce jako HDR nebo možnost nahrávat videa ve 120 fps, avšak pouze LG G Flex 2 má i OIS.

Obě zařízení si konkurují velmi zdatně, avšak v určitých momentech se projeví vždy jen jedno. Pokud se budeme bavit o LG, zde si fotoaparát pohrává velmi dobře se světlem a jeho odrazy od lesklých objektů. Naopak HTC zde ztrácí, ale vynahrazuje to lepším ostřením.

V podání barev vyhrálo LG, kdy fotografie z fotoaparátu HTC mají nádech béžové barvy, i když při focení v režimu makro je HTC vítěz. Jak si můžete všimnout na snímcích níže, G Flex 2 si vede dobře a dokáže zpracovávat detaily i při horších světelných podmínkách.

Nalevo je vždy LG G Flex 2, napravo zas HTC One M9.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bohužel nebylo možné pořídit snímky v noci, respektive ne ve stejnou chvíli. Přikládám tedy dvě podobné fotky stejného místa.

 

Exit mobile version