Dotekomanie.cz

Android M jako Macadamia Nut Cookie [aktualizováno]

Aktualizováno 24. 5.

Webu AndroidPolice se podařilo odhalit interní název pro nadcházející verzi systému Android, který nese označení M. V Googlu pojmenovali tuto novinku jako Macadamia Nut Cookie (MNC). To ale neznamená, že se jedná o finální název, jenž by byl použit při oficiálním uvedení. Například předchozí verze měly taktéž jiný interní název než oficiální. Na pravé označení si budeme muset ještě počkat.

Příklady:

Původní článek 6. 5.

Již na konci tohoto měsíce se bude konat vývojářská konference Google I/O v San Francisku. Pokud si chcete aspoň částečně užít atmosféru, můžete zavítat na Google I/O Extended 2015.

Stále se spekuluje, co vlastně Google představí. Dnešním dnem byl představen kompletní harmonogram, který odkrývá novinku v podobě nové verze operačního systému Android. Nevíme, jestli se jedná o Android 5.x nebo 6.x. Odhaluje se jen v popisu události věnované Androidu pro Práci. Zde je uveden jako Android M, což odpovídá zaběhnutému značení.

Můžeme jen spekulovat, co významného přinese, ale s ohledem na popis, lze předpokládat, že bychom se mohli dočkat podpory spuštění více aplikací na jedné obrazovce.

Samozřejmě je otázka, jaké jméno ponese Android M. Jaká cukrovinka by to asi mohla být?

Zdroje: androidpolice.com, androidpolice.com

Exit mobile version