Dotekomanie.cz

5 aplikací ze storu – Výběr novinek pro Windows Phone

Maestro

Maestro je pokročilý emailový klient, o kterém jsme psali již dříve. V současné době podporuje služby Outlook, Gmail a Yahoo! Mail. Pro každý účet si uživatel může zvolit svůj vlastní barevný motiv, aplikace také podporuje gesta pro práci s emaily, jako například posunutí pro odstranění, archivaci nebo odpověď. Při používání více emailových služeb nabídne aplikace jak zobrazení jednotlivých schránek, tak i schránku, kde se shromažďují veškeré emaily ze všech služeb a vy tak máte všechny zprávy pohromadě. Maestro také podporuje hlasové příkazy, kterými lze aplikaci ovládat.

[winphone]maestro/2e130744-3a86-4c3e-bbf5-aab61556743c[/winphone]

MusicMan

Hudební přehrávač od českého vývojáře, který stojí také za velmi populární aplikací pro předpověď počasí, Meteoservis. V aplikaci si vyberete z telefonu svou vlastní hudbu, ze které si poskládáte playlist, který lze dále editovat, pojmenovat a později opět použít. Aplikace dále podporuje přehrávání na pozadí i při uzamčené obrazovce a ovládání je také integrováno do systémového panelu hlasitosti. MusicMan má také k dispozici manuál, podporu či oficiální diskusní fórum, ve kterém mohou sami uživatelé nahlásit případné chyby.

[winphone]musicman/123c6cd3-4024-4006-899b-44093f47cdd1[/winphone]

Dead Trigger 2

Dead Trigger 2 je na Androidu a iOS velmi úspěšnou a populární hrou, taktéž od českých vývojářů, kterou si nyní můžete zahrát i na telefonech s Windows Phone. Jedná se o střílečku viděnou z vašeho vlastního pohledu. Po zapnutí vás hra uvede do příběhu zombie apokalypsy a vy musíte zachránit Zemi. Ve hře se dostanete do lokalit jako USA nebo Afrika a prostředí je velmi různorodé. Postupně si vylepšujete své zbraně a další si můžete koupit za vydělané peníze. Hra má úžasnou grafiku a také vcelku jednoduché ovládání.

[winphone]dead-trigger-2/ab82cbe8-ebfc-4983-bf34-f06325e120a4[/winphone]

Briefcase

Briefcase je pokročilý souborový manažer, který zvládá správu lokálního úložiště v telefonu, microSD karty a dále také správu souborů na OneDrive. Aplikace zvládá kompresi i extrakci souborů, které lze jednotlivě připnout na úvodní obrazovku. Vzhled aplikace si můžete přizpůsobit podle svého vkusu libovolnou barvou nebo lze aplikaci sladit k barvě motivu telefonu. Spodní panel aplikace dále nabídne přístup k úložišti telefonu, nedávno procházeným souborům, souborům na OneDrive a nastavení. Již zmíněná podpora OneDrive je zřejmě největší výhodou aplikace, veškeré soubory lze procházet offline a na OneDrive lze z aplikace soubory také nahrávat.

[winphone]briefcase/85d87121-9945-4aad-9c66-5993e3bcf413[/winphone]

Czech Airlines

Od konce března již mohou uživatelé Windows Phone nakupovat letenky pohodlně z telefonu, díky oficiální aplikaci Českých aerolinií. Aplikace Czech Airlines umožní nakupování a rezervaci letenek a další doplňkové služby, jako je výběr místa k sezení nebo zřízení cestovního pojištění. Přímo v aplikaci lze pak kontrolovat rezervaci a zobrazit detailní informace o vašem letu. Nechybí ani speciální nabídky do zajímavých destinací a dále potom také zobrazení příletů a obletů. V aplikaci lze za letenky platit kartami VISA, MasterCard, American Express a Diners Club. Cestující ze zahraničí jistě potěší lokalizace aplikace do angličtiny, němčiny, francouzštiny a ruštiny.

[winphone]czech-airlines/f25df453-6dcf-448c-868b-f151385de6a5[/winphone]

Exit mobile version