Dotekomanie.cz

ZTE Grand S3 – novinka s 5,5″ FullHD displejem a biometrickým senzorem očí

ZTE uveřejnilo svou novou vlajkovou loď. Ta nese název Grand S3 a obsahuje minimálně jednu funkci, již ostatní mohou jen tiše závidět. Nicméně pokrok je zřejmý i u displeje a kamer, osazených v zařízení.

Mezi hlavní specifikace patří 2,5GHz quad-core procesor, 5,5palcový IPS FullHD displej, 16MPx hlavní kamera zasazená na záda zařízení a přední kamera s rozlišením snímače 8 MPx. V telefonu dále najdeme 3GB RAM a 16 GB vnitřní paměti s možností rozšíření o microSD kartu o dalších 64 GB. Ačkoliv samotné zařízení není nejtenčí, hloubka je totiž 9,8 mm, tak ne mnoho zařízení nabízí Eyeprint ID. Jedná se o biometrický senzor, jenž vám umožní si pomocí svého oka otevřít telefon.

Zřízení se nyní prodává v Číně, přibližně už od půlky ledna, ale společnost až nyní oznámila, že hodlá s tímto modelem vyjít i na zahraniční trh. Cena Grand S3 se v Číně pohybuje okolo 2999 RMB (~ 480 $ nebo ~ 11 800 Kč). Bohužel zatím není známa ani cena či dostupnost v jiných zemích, ve kterých je plánován oficiální prodej.

Zdroj: thenextweb.com

Exit mobile version