Dotekomanie.cz

Subor S3 – čínský telefon bez rámečků

Ve světe se zavádí trend mít telefon s minimálními rámečky. Mnohé společnosti se tak snaží boční rámečky zúžit na co nejmenší a zároveň zachovat zařízení určitou praktičnost. Nicméně proti tomu se očividně ohradila firma Subor, která právě představila své zařízení S3, které takřka nemá rámečky po stranách.

Celková výbava zařízení není špatná, tudíž si firma asi může dovolit trochu si zaexperimentovat na trhu. Na přední straně najdeme 5palcový displej s rozlišením 720 p a rozměry činí 141,5 × 70,3 × 7,8 mm, což není zrovna málo. Uvnitř tepe čtyřjádrový procesor MTK6732 od MediaTeku společně s 1 GB RAM a OS Android 4.4 KitKat. Úložný prostor není příliš velký, celkem 8 GB, avšak je zde možnost rozšíření jej za pomoci microSD karty.

Světově první dual-4G zařízení bez rámečků.“ – Společnost Subor

Přední i zadní kamera mají shodné rozlišení 8 MPx a zadní má navíc clonu f/2,0. Co vlastně znamená dual-4G? Je to spojení dvou vlastností tohoto modelu. Dual poukazuje na fakt, že přední i zadní strana zařízení má na sobě vrstvu skla Gorilla Glass 3. Zařízení se aktuálně prodává v Číně v černé a bílé variantě za cenu 1399 jüanů (~ 5700 Kč). Zda a kdy bude zařízení dostupné po celém světě, se zatím neví.

Zdroj: gizmochina.com

Exit mobile version