Dotekomanie.cz

Parádní závody motocyklů – SBK14 Official Mobile Game

Pokud jste fanoušky motorek a stále vám na mobilním zařízení chyběla pořádná závodní motohra, měli byste zpozornět. Před několika dny se uživatelé Androidu konečně dočkali, pro tento operační systém totiž vyšla nová závodní hra ze světa Superbike.

SBK14 Official Mobile Game nabízí všem hráčům perfektní grafiku, která se s žádnou hrou a stejným žánrem nedá srovnat. SBK14  jsou závody motorek ve 3D grafice, autoři si nicméně dali záležet i na kvalitě grafiky kapotáží, přileb atd. Hra obsahuje všechny světové oficiální tratě, na kterých se závody SBK konají. Jezdců je ve hře taktéž dost a potěšující je i to, že se jedná o reálná jména, jako je například Tom Sykes, Marco Melandri a Eugene Laverty.

Dále ve hře nalezneme celkem 16 týmů a všechny zúčastněné značky motocyklů. Taktéž můžete měnit nastavení motocyklu, což by mělo mít velký vliv na jeho jízdní vlastnosti při závodě.

SBK14 je ke stažení zcela zdarma, ale uvnitř aplikace se nachází poplatek ve výši cca 100 Kč za plnou hru. Pokud si navíc koupíte hru v těchto dnech, získáte následující díl ročníku 2015 zcela zdarma bez další platby.

Exit mobile version