Dotekomanie.cz

OnePlus míří do Česka a na Slovensko [aktualizováno]

Aktualizováno 10. 3.

Oficiální stránky výrobce OnePlus již umožňují nákup dvou verzí smartphonu One. Konkrétně jde o bílý model s 16 GB za 8 089 Kč a černý model s 64 GB za 8 989 Kč. Ačkoliv se jedná o poměrně lákavou nabídku, je zapotřebí myslet i na specifikace OnePlus One, hlavně na LTE.

OnePlus One podporuje pásma 1/3/4/7/17/38/40. Bohužel zde chybí konkrétně 20, případně 8 pro Vodafone. Jedná se o frekvence 800 a 900 MHz. Kvůli těmto specifikacím budete značně omezeni, když budete chtít využít LTE.

Při nákupu si společnost účtuje poplatek 499 Kč za poštovné. Doba záruky je standardní, tudíž dva roky, jak nařizuje EU. Pokud byste řešili reklamaci, dle podmínek zašlete potřebné dokumenty a zařízení na udanou adresu, vše je zdarma. Co se týče náhradních dílů, výrobce negarantuje použití nových dílů. Případně vám může zaslat renovovaný model.

Specifikace: 

Tip zaslal Jan Válek.

Původní článek 4. 3.

Společnost OnePlus má na svém kontě je jeden smartphone, který se jmenuje One. Pokud jste si jej chtěli koupit, potřebovali jste pozvánku a následně i službu, která by vám ho přeposlala do naší země. Nemluvě o reklamaci. Tyto komplikace končí, jelikož OnePlus rozšiřuje svou působnost rovnou do 16 zemí, mezi kterými najdeme Česko a Slovensko.

Oficiálně se bude konat 10. března událost přímo v Praze, která odstartuje prodej i pro naši malou zem. Rozhodně se jedná o pozitivní zprávu, jelikož by se nám tak měly otevřít možnosti pro nákup dalších smartphonů od tohoto výrobce.

Seznam nových zemí:

Zdroj: forums.oneplus.net

Exit mobile version