Dotekomanie.cz

HTC Re Grip – chytrý náramek pro sportovce

HTC společně s modelem One M9 představilo chytrý náramek. V propagačních materiálech se přímo uvádí, že tato novinka je určena pro běžce a sportovce. Hlavním úkolem tohoto zařízení je měření nejrůznějších údajů pomocí obsažených senzorů. Například zde najdeme kromě těch běžnějších i GPS.

Novinka HTC Re Grip je kompatibilní se systémy Android a iOS. Disponuje monochromatickým flexibilním displejem s úhlopříčkou 1,8 palce s rozlišením 32 x 160 pixelů. Byla použita technologie PMOLED. Vše pohání atypický procesor STM32L151QDH6, který disponuje 8 MB SRAM. Využívá se platforma RTOS.

Nechybí certifikace IP67 společně s odolností proti nárazům. Konektivitu zajišťuje technologie Bluetooth 4.0. Vnitřní úložiště nabízí 16 MB. Všemu dodává energii baterie o kapacitě 100 mAh, která by měla vydržet na jedno nabití 2,5 dne při používání. Při zapnutém GPS se sníží doba použitelnosti na 5 hodin.

K dispozici bude ve třech velikostech:

HTC One M9 představen na MWC

V tuto chvíli nemáme k dispozici datum prodeje v ČR. V USA se dočkají již na jaře 2015 a cena se bude pohybovat kolem 199 dolarů.

Exit mobile version