Dotekomanie.cz

HTC Desire 526G Dual SIM míří na český trh

O modelu HTC Desire 526G jsme se zmiňovali v článku, který sliboval strategii prodeje podobnou té od Xiaomi. Je zde jeden háček. HTC testuje tento způsob jen na domácí půdě. I tak se k nám novinka HTC Desire 526G dostala.

V prodeji bude oficiálně od příštího týdne za cenu 4 590 Kč. Za tuto částku dostane zařízení s 4,7palcovým displejem, který nabízí rozlišení 540 x 960 pixelů. Výkon zajišťuje čtyřjádrový procesor MediaTek MT6582 s taktovací frekvencí 1,3 GHz, jenž má k dispozici 1 GB paměti RAM. Interní úložiště poskytuje 8GB prostor. Ten lze rozšířit o dalších 32 GB pomocí microSD karty. Ostatní specifikace zahrnují:

Systém Android je ve verzi 4.4 KitKat a je doplněn například o HTC BlinkFeed. LTE byste u tohoto modelu hledali marně, což jasně nahrává konkurenci. Za podobnou cenu můžete získat vybavenější model.

„Nový model z rodiny HTC Desire kombinuje svěží dvoubarevný design a širokou paletu nástrojů pro tvorbu vizuálního obsahu. HTC Desire 526G Dual SIM je ideální volbou pro milovníky zábavy, kteří hledají smartphone s pokročilými funkcemi a oslnivým designem,“ říká Jan Černo z českého zastoupení HTC.

Zdroj: Tisková zpráva

Exit mobile version