Dotekomanie.cz

Timely neumřelo, dostalo aktualizaci

V roce 2013 se objevila aplikace Timely pro zařízení se systémem Android. V podstatě se jedná o vylepšený budík, který lze spárovat na mnoha zařízeních. Překvapil grafikou, funkcemi, animacemi a také rychlostí šíření. Jen sdílením mezi přáteli jste si mohli nechat odemknout bonusové funkce.

O rok později jsme byli překvapení, když se Google rozhodl koupit vývojářské studio stojící za Timely. Najednou byla aplikace zcela zdarma, vývojářský tým přešel pod Google a aplikace jako taková jen existovala v Obchodě Play. Čas od času dostala aktualizaci kvůli opravám chyb, ale žádné novinky se neobjevovaly, až do teď.

Timely po dlouhé době dostalo několik zajímavých funkcí i změn. První si všimnete, že lépe pasuje do Androidu 5.0 Lollipop. Nově jsou podbarvená ovládací tlačítka, i horní lišta.

Další grafická změna se odehrála u notifikací, které již nejsou jen šedé. Přejímají barvu, jak je vidět na prostředním snímku. U jednotlivých budíků si můžete zvolit svou vlastní hudbu a odložení alarmu si můžete zpestřit nějakým úkolem. Bonusem navíc je ikona na uzamykací obrazovce, když nastavíte budík.

Samozřejmě došlo na úpravy animací, opravy chyb a několik další vylepšení. Ačkoliv se jedná o malou aktualizaci, rozhodně potěšila. Hlavně s ohledem na nového majitele vývojářského studia.

Exit mobile version