Dotekomanie.cz

Pottery – staň se hrnčířem a vytvoř skvostné vázy

Pro dnešek jsem si pro váš připravil hru s názvem Pottery. Jedná se o hru svým způsobem velmi jednoduchou, a i přesto složitou, pokud chcete dosáhnout nejlepších výsledků a uspokojit své zákazníky prvotřídní prací. A co je tedy vaším cílem? Přeci vytvořit vázy, jež mohou konkurovat ostatním výtvorům na trhu, a zároveň dodržet vysoké standardy, které si u vás zákazníci platí.

V hlavním menu máte pár odkazů, které vás mohou, ale nemusí zajímat. V první řadě zde máme položku create, neboli odkaz na vytvoření vlastní vázy, ať už podle vlastních zájmů nebo klientových. Druhá položka je odkaz na obchod, kde budete moci nakupovat štětce s již přednastavenými šablonami a pár základních barev. Třetí je pošta, do které vám budou chodit zakázky nebo pochvaly od klientů a další zprávy, například od samotných vývojářů (aktualizace hry, nově přidané šablony atp). Poslední dva nás už moc zajímat nemusí, přičemž poslední položka odkazuje na koupení plné verze hry.

  

Výše můžete vidět jako první poštu, ve které je zobrazena zakázka od klienta a popis – hra zatím bohužel není dostupná v českém jazyce. Dále už je pak vyobrazeno samotné tvoření vázy a možností, kterých můžete využit k nazdobení, je mnoho, ovšem s přibývajícím časem se vše zdražuje.

Jako další můžete vidět, jak může vypadat váza. Po dokončení ji už stačí jen prodat do dražby. V následujících okamžicích sledujete, jak je vaše váza vydražena, a podle konečné ceny si můžete odhadnout, jak dobrý jste odvedli výkon. Základní verze hry obsahuje jen minimum nástrojů a možnosti bohužel nejsou nijak rozsáhlé, ale pro ukázku, co vše je možné, to bohatě postačí. Níže se můžete podívat na oficiální video ze hry. Plná verze hry stojí 99,99 Kč a je dostupná pro zařízení s verzí Android 2.3 a novější a pro iOS 7.0 a novější.

Exit mobile version