Dotekomanie.cz

Huawei v Číně uvedl model C199S

Společnost Huawei ve spolupráci s čínským obchodem VMall spustila oficiální prodej modelu C199S. Ačkoliv jde pro nás o méně dostupné zařízení, rozhodně stojí za pozornost díky výbavě. Čínský výrobce se rozhodl vsadit na odolný materiál, lákavou barvu nebo 64bitový procesor od Qualcommu. Mezinárodní verze by mohla teoreticky přijít pod jiným názvem a s mírně upravenými specifikacemi, ale v současné době není absolutně nic jisté.

Přední panel vyplňuje 5,5palcový IPS displej s HD rozlišením a 5megapixelová kamerka. Hardwarová část zahrnuje osmijádrový procesor Snapdragon 615, grafický čip Adreno 405 nebo 2GB operační paměť RAM. Uživatelé mohou používat 12 GB z celkově 16GB úložiště, které navíc rozšíříte paměťovou microSD kartou. Snímky pořídíte 13megapixelovým fotoaparát, k němuž se váže přisvětlovací LED dioda.

Telefon i přes jednolitou konstrukci vyrobenou z kovu v tloušťce měří 7,6 mm a váží 167 gramů. Výdrž obstarává baterie s kapacitou 3 000 mAh a softwarovou stránku si vzal na starost Android 4.4 KitKat s nadstavbou EMUI 3. Seznam specifikací uzavírá funkce dual-SIM, podpora sítí 4. generace, Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.0, A-GPS s GLONASS. Model C199S pořídíte jen ve zlatém provedení za cenu 2 299 jüanů (~ 9 010 Kč).

Zdroj: gizmochina.com

Exit mobile version