Dotekomanie.cz

Samsung pracuje na optimalizaci TouchWiz a odstraní své aplikace

Společnost Samsung, která je stále jedničkou na trhu, se v posledních měsících může pochlubit tím, že konečně začala alespoň trochu naslouchat svým uživatelům a případným zájemcům o produkty. Stránka věnující se pouze této společnosti přišla se zajímavou zprávou pro všechny uživatele zařízení Samsung s Androidem a rozhodně potěší všechny fanoušky Androidu.

Samsung si dal podle zprávy za cíl to, že bude software ve svých zařízeních optimalizovat a dostat se tak na úroveň rychlosti zařízení s čistým Androidem.

V nových zařízeních Samsungu se již nebudete muset obávat, kolik volného místa v úložišti vlastně budete mít díky bloatwaru, jenž Samsung do svých zařízení hojně instaloval bez možnosti odstranění. Nově bude mnoho aplikací dostupných ke stažení dodatečně, proto o žádnou z aplikací, které jste používali, nepřijdete. Samsung sám uvedl, že optimalizaci provádí i odstraňováním nadbytečných funkcí z prostředí TouchWiz, jež mnoho uživatelů nepoužívalo. Dle dosavadních informací budou odstraněny aplikace jako je Story Album, S Translator, S Voice a další. Z funkcí by pak měla zmizet například Smart Stay.

 

Zdroj: sammobile.com

Exit mobile version