Dotekomanie.cz

Samsung odhaluje Galaxy Grand Neo Plus

Společnost Samsung připravila nového nástupce modelu Galaxy Grand Neo z loňského roku. Novinka pod označením GT-I9060I nese název Galaxy Grand Neo Plus a první kusy mají být v prodeji nejen v Indii, ale údajně také například v jižní Evropě. Každopádně telefon může zaujmout svým super dlouhým názvem, jelikož nastavená prodejní cena ani trochu neodpovídá celkové výbavě.

 

Za cenu v přepočtu 4 708 Kč bez daně získáte 5palcový displej s rozlišením 480 x 800 pixelů. Uvnitř se nachází čtyřjádrový procesor od Broadcomu o frekvenci 1,2 GHz, 1GB operační paměť RAM po boku 8GB úložiště. Samozřejmostí je podpora paměťových microSD karet. Celkovou výdrž dostala na starost 2 100mAh baterie. Zatímco přední část zabírá 2megapixelová kamerka, záda nesou 5megapixelový fotoaparát s přisvětlovací LED diodou.

Dále specifikace počítají s podporou HSPA nebo funkcí dual-SIM. Softwarovou stránku obstarává systém Android v předinstalované verzi 4.4 KitKat s uživatelskou nadstavbou TouchWiz. V prodeji mají být dvě barevné varianty – bílá, černá. Ovšem o českém trhu prozatím nepadla žádná zmínka. V současné době jsou známy pouze dva evropské trhy, a to ve Španělsku a Itálii.

Aktualizováno:

Samsung Galaxy Grand Neo Plus najdete už i v českých eshopech.

Graf ceny produktu Samsung i9060I GALAXY Grand Neo Plus poskytuje server Heureka.cz

Zdroj: androidos.in

Exit mobile version