Dotekomanie.cz

HTC oznámilo cenově dostupnější model Desire 320 se čtyřjádrovým procesorem

HTC na letošním veletrhu CES 2015 představilo nový cenově dostupnější model Desire 320. Tento model pokračuje v nejdostupnější řadě a zastupuje starší model Desire 310. Novinka je vybavena na svou cenovou kategorii velice slušně. Uvnitř těla nalezneme čtyřjádrový procesor či například 1GB operační paměť.


Zařízení dále přináší 4.5″ displej s rozlišením 854 x 480 pixelů, 8GB uživatelskou paměť, která jde rozšířit pomocí microSD karty. Dále v těle telefonu najdeme obrovskou 2100mAh baterii, kde společnost slibuje, že telefon vydrží až 12 hodin volání. Smartphone se bohužel nedokáže připojit k LTE sítím, ale základnímu uživateli, takováto konektivita plně postačí. Bohužel nečekejte ani na BoomSound reproduktory.

Dále se na zadní straně nachází 5MPx čočka fotoaparátu společně s LED bleskem. Naopak na přední straně najdeme pouze 0.3MPx čočku předního fotoaparátu. HTC Desire 320 má předinstalovaný systém Android ve verzi 4.4.4 Kitkat s nástavbou Sense 6. Další změnou oproti staršímu modelu, je to že se zařízení má dostat i mimo východní trhy. Můžeme tedy očekávat příchod tohoto modelu i na český trh. Cena byla stanovena na 149 eur.


Spekulovalo se, že HTC ukáže na CES 2015 i novou vlajkovou loď HTC One M9. Bohužel vypadá to tak, že si tchajvanská firma nechá její představení až do února na MWC 2015.

Zdroj: technobuffalo.com

Exit mobile version