Dotekomanie.cz

Vyšla hra Heroes of Might and Magic III HD pro Android a iOS [aktualizováno]

Aktualizováno 30. 1. 2015

Po dvou měsících jsme se dočkali vypuštění hry Heroes of Might and Magic III HD pro Android a iOS. Ubisoft stanovil poněkud vyšší cenu za tuto mobilní novinku, budete si muset připravit přes 270 Kč. To by ale nemělo odrazit fanoušky této hry.

Původní článek 10. 12. 2014

Ubisoft dnes naprosto nečekaně oznámil HD remake svého kritikou nejlépe přijímaného dílu série Heroes of Might and Magic. Jedná se samozřejmě o třetí díl, který slaví již patnáct let své existence, zatímco celá série je tu s námi již celých dvacet let. Hra bude k dispozici pro tablety na platformě Android a iOS, desktopová verze pak na Steamu.

Ve vyjádření Ubisoftu se bohužel dozvíme i jednu vadu na kráse. HoMaM III HD nebude obsahovat nic mimo úplně původní verze hry, zejména žádné datadisky. Toto zamrzí zejména kvůli absenci rozšíření „Armageddon’s Blade“, které do hry přidávalo novou hratelnou frakci.

Ve videu níže se můžete podívat, jak se do HD podoby předělává jedna z pozdějších jednotek – Hydra. Fanoušci ocení zachování původního 2D kresleného a ručně animovaného stylu v kombinaci se zvýšeným množstvím detailů, přičemž do herních mechanismů by nemělo být nijak zasahováno. Na průběh a výsledný rozdíl se můžete podívat sami, potom už jen zbývá vydržet do konce příštího měsíce, konkrétně do 29. ledna 2015.

Zdroje: mmh7.ubi.com, mmh7.ubi.com, mmh7.ubi.com, androidauthority.com

Exit mobile version