Dotekomanie.cz

Dotekománie doporučuje #76 – komfortní čtení zpráv s Feedly [iOS, Android]

Jestliže patříte k uživatelům, kteří své chytré zařízení používají i ke čtení nejrůznějších zpráv, měli byste vyzkoušet dnešní aplikaci. Služba Feedly patří k nejlepším a nejpopulárnějším RSS čtečkám, a to právem. Uživatelům nabízí skvělé funkce a díky své aplikaci budete mít zprávy neustále u sebe.

S aplikací Feedly získáte dobrý způsob, jak si zkrátit dlouhou chvíli nebo načerpat přehled o dění ve světě. Při přihlášení do aplikace se automatický provede synchronizace a aplikace vás klasicky provede základním nastavením.

 

Aplikace obsahuje ovládací prvky, jako je např. vysouvací levý panel, kde naleznete seznam vámi odebíraných novinek ze zpravodajských serverů.  Pravý panel obsahuje zajímavé tipy na odběry podle tematického zaměření a taktéž nejdůležitější zprávy ze světa, bohužel se zde zobrazují pouze zahraniční zprávy, což určitě nepotěší uživatele neumějící cizí jazyky (angličtina, němčina, francouzština, italština a španělština). Mnohé potěší možnost nastavení, kde je položek velmi mnoho, a musím říci, že jsou povedené. Mezi nejlepší nastavení řadím možnost posouvání textu pomocí HW tlačítek hlasitosti, což se může hodit v zimním období, kdy máte na rukou rukavice a chcete si přečíst jeden delší článek.

 

Feedly umožnuje provázání se službami Pocket a Instapaper, kam odkládáte zprávy pro pozdější přečtení. Skvělá věc je i nastavení tématu, kde je na výběr tmavý nebo světlý režim. Taktéž musím pochválit za nastavení procházení zpráv, kde se dá nastavit, zdali chcete zprávy procházet jako časopis s občasným zobrazením zprávy přes celý displej apod.

Feedly je dostupná pro operační systémy iOS a Android, přičemž za aplikaci nemusíte platit nic, poněvadž je vše zcela zdarma.

Exit mobile version