Obnovte si smazané soubory a fotky Android

Obnovte si smazané soubory a fotky [Android]
2015-01-29T07:50:52+02:00
• 29. 1. 2015
1

Stalo se vám někdy, že jste smazali soubor, který jste smazat nechtěli? Máme pro vás další z tipů, který vám pomůže smazané soubory obnovit.

unnamed (4)_result

DiskDigger funguje jako aplikace, jež vám dokáže obnovit smazané soubory. K tomu, abyste mohli využít obnovení, potřebujete mít zařízení rootnuté. DiskDigger umí obnovit velmi mnoho různých typů souborů. Když chcete nějaký smazaný soubor obnovit, měli byste to udělat co nejdříve, protože nesmí dojít k žádnému ani k minimálnímu přepsání daného souboru, jelikož je pak obnovení nemožné kvůli poškození dat. S aplikací jsem spokojen, protože po nechtěném smazání fotografie  jsem ji dokázal obnovit, musím ale dodat, že obnovení jsem udělal téměř okamžitě po smazání, proto byla šance na úspěch velká.

unnamed (1)_result unnamed (2)_result

unnamed (3)_result unnamed_result

DiskDigger je v obchodě ve dvou verzích – zdarma a PRO. Verze zdarma je omezená typy souborů, které můžete obnovit, verze PRO vás vyjde na 57 Kč.

logo-app DiskDigger undelete (root) Defiant Technologies, LLC Zdarma ANDROID logo-app DiskDigger Pro (root) Defiant Technologies, LLC 2,99 US$ ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

p.laurin@seznam.cz

11. 1. 2019, 13:53

Zdravím,Lukáši,omylem jsem si namísto jedné fotografie označil celé album a toto pak smazal,čímž jsem přišel zhruba o 300 fotografií najednou.Dá se s tím ještě něco nvymyslet?Děkuji,Laurin

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat