Dotekomanie.cz

Aplikace doporučené čtenáři – nová služba na Dotekomanie.cz

V červenci roku 2013 jste si mohli přečíst na našem webu první díl seriálu Dotekománie doporučuje, o který se stará Lukáš Guhl. V každém dílu, který vychází pravidelně každou sobotu, si můžete přečíst o jedné zajímavé aplikaci. V tuto chvíli má seriál na kontě 78 dílů.

Hledali jsme způsob, jak dát podobnou možnost čtenářům, aby mohli doporučovat zajímavé aplikace svému okolí nebo jiným čtenářům našeho webu. Dali jsme hlavy dohromady a vytvořili jsme systém, který je jednoduchý na ovládání a hlavně přehledný.

Pokud se na našem webu přihlásíte, máte možnost si vytvořit vlastní seznam doporučených aplikací. Vše se skrývá v pravém menu pod vaším jménem pod odkazem „Mé doporučené aplikace“. Na svém profilu stačí do formuláře vložit odkaz na aplikaci z obchodů Google Play, AppStore či Windows Phone. Náš systém následně rozpozná, pro který operační systém je titul určený a přidá aplikaci k vašemu profilu.

Samozřejmě můžete napsat doporučení při vkládání s možností volby kategorie. Doporučení u aplikací lze i editovat. Případně lze aplikaci přesunout pod jinou kategorii nebo ji odstranit. Jakmile si vytvoříte svůj seznam, můžete ho sdílet. Případně se lze pochlubit jednou konkrétní aplikací.

Jestliže napíšete doporučení k aplikaci, zařadí se do žebříčku Aplikace doporučené čtenáři. Zde najdete to nejlepší, co čtenáři vybrali.

Nová služba je plně automatizovaná a jednotlivé profily či celkový seznam mají svou mobilní podobu. Vytváření vlastních seznamů lze jen v desktopové verzi této služby.

Exit mobile version