Dotekomanie.cz

Větší 12,2palcový iPad se ukazuje na prvním nákresu

Je to již delší doba, kdy jsme poprvé slyšeli o existenci většího iPadu s úhlopříčkou přes 12 palců. Nyní se nám ukazuje jeho první nákres. Díky tomu můžeme pozorovat několik detailů a známe také jeho možný název. Ačkoli se dříve hovořilo o iPadu Pro, aktuální informace hovoří o iPadu Air Plus.

Uniklé schéma pochází z důvěryhodného zdroje, který dříve přinesl pravdivé informace o iPhonech 6, takže mu můžeme do jisté míry věřit. Nový iPad Air Plus by měl disponovat úhlopříčkou 12,2 palce s neznámým rozlišením. Jeho celková velikost by měla činit 305,31 x 220,8 x 7 mm. Z nákresu lze pak vyčíst přítomnost dvou reproduktorů nejen na spodní straně, ale i na hořejšku zařízení. Na těle celkem nalézáme čtyři reproduktory. Uvnitř připravované novinky by měl údajně být procesor Apple A9.

K představení by mohlo dojít už na začátku příštího roku. Apple chce tímto krokem zlepšit prodeje iPadů, jelikož vyhlídky nejsou nejlepší. Větší iPad by rozhodně dával smysl i vzhledem k nedávnému představení 5,5palcového iPhonu a minimální inovace iPadu mini.

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version