Prohlížeč Dolphin umožní používání flash playeru na Androidu 5.0 Lollipop

Prohlížeč Dolphin umožní používání flash playeru na Androidu 5.0 Lollipop
2014-12-25T09:30:08+02:00
• 25. 12. 2014

Dovolím si říci dnes již legendární prohlížeč Dolphin Browser je jedním z těch, pomocí kterých na svém zařízení dokážete rozběhnout flash player. Donedávna, kdy byl aktuálním systémem Android 4.4 KitKat, se autorům dařilo flash víceméně udržovat funkční. Tato skutečnost se však změnila s příchodem Androidu 5.0 Lollipop, kde flash nefungoval nijak. Dnes se autoři pochlubili aktualizací prohlížeče, která na Androidu 5.0 přináší poměrně zásadní novinky.

 nexus2cee_Screenshot_2014-12-23-18-52-05-217x386 nexus2cee_Screenshot_2014-12-23-18-52-50-217x386 nexus2cee_Screenshot_2014-12-23-18-53-48-217x386

Dolphin browser prošel velkou změnou, která bohužel nepřináší změnu vzhledu, již by si dle mého názoru již prohlížeč zasloužil. Novinkou, která potěší hlavně uživatele zařízení s nejnovějším Androidem, je nová podpora přehrávání webového obsahu ve formátu flash. Vzhled se přeci jen dočkal malého vylepšení v podobě nových vánočních témat, synchronizace pomocí dolphin connect nabízí nové možnosti v podobě různých přídavků, témat a nového nastavení. Sdílení stránek pomocí NFC mezi zařízeními je taktéž novinkou, nově prohlížeč automaticky čistí uložená data prohlížeče, pokud v zařízení nemáte dostatek volného místa v úložišti. Mírného vylepšení se dočkala funkce ovládání gesty a funkce automatického skrývání postranní lišty.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat