Dotekomanie.cz

Dotekománie doporučuje #71 –Zvuková upozornění pro každou aplikaci zvlášt

Operační systémy dnes nabízí nepřeberné množství vyzvánění, co však nenabízí je nastavení zvuku pro každou aplikaci individuálně. Nedávno jsem se nad tímto problémem zamyslel a nalezl jsem pro vás aplikaci, která je prozatím pouze v BETA verzi, ale většinou funguje, jak má.

MegaSound umožní uživateli zvolit si pro každou aplikaci specifické zvonění, a to i pokud aplikace nastavení zvuku nenabízí. MegaSound je aplikací, která dodržuje vzhled Material Designu, proto by vás neměla ničím překvapit.

Při prvním otevření bude nutné, abyste v nastavení povolili aplikaci MegaSound přístup k oznámení. To je nutné z toho důvodu, aby aplikace mohla určovat, jaký zvuk se přehraje, dále je již nastavení pro každého velmi jednoduché. V pravém dolním rohu se nachází tlačítko +, pomocí kterého se vám otevře nabídka s vašimi nainstalovanými aplikacemi, po výběru jedné z nich uvidíte nabídku se zvuky, které máte v zařízení dostupné. Po vybrání určitého zvuku se aplikace přidá do seznamu na úvodní obrazovce, kde se nachází ty, kterým jste zvuk již přiřadili.

Další důležitou věcí je mít nastavený výchozí zvuk, jaký má zařízení z výroby. To je nutné z důvodu, aby nedocházelo k přehrávání dvou zvuků najednou při notifikaci. Mohu říci, že MegaSound využívám asi měsíc a nemohu si jej vynachválit, konečně podle zvuku poznám, o jakou zprávu, či notifikaci se jedná. MegaSound je dostupný pro operační systém Android a je ke stažení zcela zdarma za cenu zobrazení reklamy v aplikaci.

Exit mobile version