Dotekomanie.cz

Hype Machine nyní i pro Android

Hype Machine je služba, která shromažďuje novou a méně známou hudbu, o které se mluví na internetu, a přehledně vám ji předkládá. Na Hype Machine  najdete jak nezávislé a nové interprety, nebo remixy známějších písní, které stojí za poslech, přičemž vám nabízí rovnou odkaz na zakoupení skladby. Nyní se tato služba dočkala i své vlastní aplikace pro Android.

 

Aplikace je vzhledově podobná té, která už je nějakou dobu dostupná pro iOS. Aplikace vám umožňuje objevovat novou hudbu. Kromě standardního přehrávání podle žebříčku populárních písní máte k dispozici i feed, který vám doporučuje podle toho, co se vám líbilo dříve. Dále se můžete dostat i k blogům, kde se o hudbě i něco dozvíte. K přístupu do jednotlivých sekcí je připravena boční vysouvací lišta.

Jelikož se nejedná o streamovací službu, na jaké byste mohli být zvyklí, není v aplikaci možné uložit si hudbu pro přehrávání offline, proto je lepší aplikaci používat po připojení na WiFi.  Z aplikace je však možné kromě sdílení písně a alba rovnou koupit, a to na několika službách. Přesto, že je samotná služba zdarma, byla aplikace zpoplatněna a její výchozí cena jsou necelé 4 $.

Exit mobile version