Dotekomanie.cz

Gresso Regal R1 – nedostupný luxus s Androidem

Výrobce luxusních chytrých telefonů Gresso oficiálně představil novinku, která ve svém základu ukrývá operační systém Android. V současné době by se mělo údajně jednat o nejtenčí luxusní telefon na světě. Tomu odpovídá tloušťka na hranici 8,8 mm, což u běžné dostupných zařízení je brán jako standard. Model s názvem Regal R1 bude vyroben pouze v limitovaném počtu. Telefon cenově vychází ještě přijatelně, když vezmeme v úvahu, že některé jejich telefony atakují hranici 50 tisíc dolarů.

Zařízení nabídne 5palcový displej s Full HD rozlišením. Výkon bude dodávat neupřesněný procesor se čtyřmi jádry taktovanými na frekvenci 1,5 GHz a 2GB operační paměť RAM. Úložiště má v základu velikost 32 GB. Zatímco celá konstrukce byla vyrobena z odolného titanu, tak displej ochrání Gorilla Glass od Corningu. Rozměry se zastavují na hodnotách 43,2 x 70,2 x 8,8 mm.

Žádné nadšení nemůže vyvolat ani přední 5megapixelový selfie kamerka nebo 8megapixelový fotoaparát s přisvětlovací LED diodou. Seznam specifikací uzavírá platforma Android v předinstalované verze 4.2 Jelly Bean. Do prodeje se dostane pouze 999 kusů s unikátním číslem vyraženým na titanové destičce v zadní části. Prodejní cena byla stanovena na 3 000 dolarů (tj. cca 66 587 Kč bez daně) a celosvětová doprava je s trochou nadsázky nečekaně zdarma.


Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version