Dotekomanie.cz

GBG Ostrava navazuje na Google Apps

Minulý týden se v budovách finské společnosti Tieto s.r.o. pořádala akce Google Apps for Business Success, kterou měla pod palcem ostravská skupina GBG Ostrava. Byla to první zkušenost ukázat veřejnosti z podnikatelského prostředí, co se pod touto službou ukrývá na pozadí. Hlavní slovo a nejlepší informace měla dvojice přednášejících, Tomáš Šmahaj a Tomáš Velecký, kteří poskytují Google Apps zahraničním společnostem.

 

Přišla bezmála dvacítka návštěvníků, která pozorně naslouchala a neváhala se doptávat na téma bezpečnosti, či jiných důležitých věcí. Interaktivní prezentace umožňovala si vyzkoušet práci s dokumenty přímo na místě z jakéhokoliv zařízení. Po skončení se rozpoutala diskuse, která mohla pokračovat dlouho do noci. Bylo vidět, že jak posluchači, tak přednášející si odnášejí dobrý pocit.

 

 

Google Apps v praxi


Díky velkému zájmu bude další akce GBG Ostrava navazovat a na tomto workshopu se organizátoři zaměří na skutečné používání dokumentů a Disku. Ukážeme, jak si ulehčit práci, být efektivnější a kreativnější. Setkání bude praktické, takže si nezapomeňte vzít notebooky, smartphony a tablety.

Kdy: 1.12. 2014 v 18:00
Kde: Impact Hub Ostrava, Sokolská třída 1263/24, Ostrava, Česká republika
Registrace: Bude oznámeno
OdkazUdálost G+

Exit mobile version