Dotekomanie.cz

DevFest Praha 2014 – Program dne

Datum zahájení podzimního vývojářského festivalu DevFest Praha 2014 se nám již blíží a my máme proto radost, že můžeme na našich stránkách poprvé odkrýt přehlednější strukturu přednášek a workshopů, které nás 22. listopadu na půdě Fakulty stavební ČVUT čekají. Předem upozorňujeme, že se jedná o ranou verzi programu, jehož finální podoba ses může od té současné lišit. Budeme však pečlivě sledovat organizátory při jejich přípravách a jakékoliv změny se budeme snažit co nejdříve zanést i zde.

V letošním roce budou mít návštěvníci zvlášť těžký úkol vybrat si z nabídnutého programu. Již tradiční 3 velké přednáškové sály totiž doplňují hned 3 místnosti s workshopy, které navíc na rozdíl od předchozího roku nabídnout kontinuální program po celý den. Organizátoři z GUG.cz naplňují svůj počáteční příslib, ve kterém chtěli klást zvlášť silný důraz právě na vlastní zkušenost s workshopy v čele. Nás ale zajímá především zastoupení přednášek a workshopů s mobilní tematikou, kterých v programu najdete naštěstí dostatek. Aktualizovaný přehled najdete níže na stránce.

Nezbývá než připomenout, že bezplatně se registrovat můžete jen do 12. listopadu. Po tomto datu se přihlášky na akci uzavřou a organizátoři rozešlou finální potvrzení či zamítnutí vstupu. Snad se s vámi všemi v sobotu uvidíme!

Gutenberg Hall

Galilei Hall

DaVinci Hall

ZIP Room

Floppy Room

Compact Room

Exit mobile version