Dotekomanie.cz

Seznam.cz uvolnil nové aplikace pro iOS a WP

Společnost Seznam.cz, která u nás poskytuje vyhledávač, má své aplikace pro mobilní zařízení, jejichž počet byl donedávna 29. Nově přichází Seznam.cz  s dalšími aplikacemi, které souvisí s jejich službami, přičemž si je vybrali sami uživatelé a návštěvníci Seznamu.

Pro operační systém iOS jsou k dispozici aplikace Proženy.cz a Sbazar.cz. Pro Windows Phone je novinkou aplikace Stream.cz, která umožňuje sledování videí ze stejnojmenného portálu. Aplikace Proženy.cz není pro uživatele Androidu žádnou novinkou, existuje již nějakou dobu.

Sbazar.cz byl taktéž delší dobu dostupný pro Android, přičemž se od sebe obě aplikace příliš neliší. Sbazar.cz využijete hlavně v situacích, kdy potřebujete něco prodat či koupit. Hlavní výhodou aplikace Sbazar.cz je především to, že při vytváření inzerátu nemusíte být online, stačí vytvořit inzerát a po připojení zařízení k internetu dojde k automatickému nahrání na web, tuto vlastnost musím obzvláště ocenit, pokud vytvoříte několik inzerátů najednou off-line, inzeráty se nahrají v takovém pořadí, v jakém jste jej vytvořili.

Seznam všech aplikací a odkazů naleznete v tomto odkaze.

[winphone]stream-cz/bb2fa60b-b7e7-4f44-9820-8c520bcc2ee5[/winphone]

Zdroj: seznam.seznamblog.cz

Exit mobile version