Dotekomanie.cz

Narozeninová soutěž s Dotekománií – vyhodnocení

Prvního října jsme oslavili své druhé narozeniny a při této příležitosti jsme uspořádali soutěž o zajímavé ceny. Ty byly věnovány našimi partnery, kterými jsou společnosti HTC, Lenovo, CZC a hi-Fun. Ačkoliv účast v soutěži byla obrovská, správně odpovědělo jen 254 soutěžících.

Na základě podmínek stanovenými v soutěži jsme vybrali výherce a byli kontaktováni. V seznamu níže jsou uvedeny částečné emailové adresy výherců.

1. místo Smartphone HTC One M8 + Coolmaster HS-500 PORTABLE HEADSET získává bucek.petr@

2. místo – smartphone Lenovo S850 + Coolmaster HS-500 PORTABLE HEADSET získává rom1@

3. místo – Coolmaster HS-500 PORTABLE HEADSET + hi-Glove získává dominik.holecek@

4. místo – hi-Earphones získává tdvoulety@

5. místo – hi-Led získává boklazuk@

Výhercům blahopřejeme a všem děkujeme za účast v naší soutěži. Již nyní se můžete těšit na další, kterou v tuto chvíli plánujeme.

Partneři

CZC.cz s.r.o. patří mezi největší a nejoblíbenější internetové obchodníky s počítači a elektronikou v České republice. Za 16 let své existence prodala společnost přes 9 mil. produktů více než 2,5 mil. zákazníkům. CZC.cz je držitelem mnoha ocenění a certifikátů, od Křišťálové lupy 2006 a 2007, certifikátů Gold Partner Microsoft či HP až po certifikát výjimečnosti společnosti TÜV SUD Czech či loga SOAP Sdružení na ochranu spotřebitelů. CZC.cz je ryze česká firma a zaměstnává přes 130 zaměstnanců. Posláním firmy je pomáhat lidem bezstarostně objevovat a pořizovat si nové technologie.

Exit mobile version