Dotekomanie.cz

Dotekománie doporučuje #65 – Moves

Dnešní chytrá zařízení nám umožnují sledovat naše aktivity, ať již se jedná o sledování používání zařízení nebo fyzické aktivity. Další aplikací, která váš pohyb automaticky zaznamenává je Moves.

Aplikace Moves si získala své fanoušky nejdříve na operačním systému iOS, posléze se dočkali i uživatelé Androidu. Moves bude sledovat vaši celodenní aktivitu, kterou vykonáte. Aplikace funguje i jako krokoměr, jelikož má funkci, která sleduje pohyb zařízení pomocí pohybových senzorů.

Moves dokonce pozná, jaký způsob přepravy jste zvolili. Pokud např. pojedete do práce na kole a z práce půjdete pěšky na oběd, Moves vše automaticky rozpozná a zaznamená, to samé platí o běhání.

Po každém dni používání se budete moci podívat na přehled toho, co jste celý den dělali, kde jste trávili čas a taktéž můžete zobrazit mapu s přesně zaznamenanou polohou. V aplikaci nenajdeme příliš mnoho nastavení, na výběr máte pouze možnosti vypnutí a zapnutí sledování, vypnutí notifikací a změnu jednotek, které se ukazují ve výpisu.

Moves je ke stažení pro oba operační systémy zcela zdarma, uvnitř aplikace se nenacházejí skryté platby.

Exit mobile version