Dotekomanie.cz

Vyzbrojte se do školy slovenskou aplikací Student Diary

Další školní rok je mezi námi. A na studenty se hrne spousta úkolů a jiných školních záležitostí. Pokud jste jedním z nich, nová slovenská aplikace Student Diary vám usnadní organizaci úkolů, různých akcí a mnoho dalších věcí.

   

Pro přístup do aplikace se musíte registrovat. Po rychlé registraci se vám zobrazí prostá úvodní obrazovka, na ní vidíte plánovač úloh. Pomocí gest můžete přecházet mezi jednotlivými stránkami. Jednoduchou roletkou v horní části můžete aplikovat filtry, které mají za úkol zpřehlednit nastávající situaci. Úkoly a další věci můžete přidávat klepnutím na znaménko plus v pravém horním rohu. Po vyplnění jednoduchého formuláře uložíte svou poznámku ikonou diskety. Příjemnou možností je zobrazit si místo konání pomocí Google Maps.

   

Aplikace obsahuje mnoho různých funkcí, které se pro studium velmi hodí. Například uložení rozvrhu hodin, pro lidi, kteří si ho nemohou stále zapamatovat, a to i s číslem učebny. Aplikace vás pak sama upozorní na jednotlivé nadcházející události notifikací. Pokud vám nestačí oznámení v liště doprovázené systémovým zvukem, aplikace má pro vás widget, který vám vše přehledně zobrazí.

  

 

Exit mobile version