Dotekomanie.cz

Insignia 700 Pro – novinka od Gocleveru za nízkou cenu

Společnost Goclever oficiálně spustila na českém trhu prodej nového tabletu, kterému může v současné době málokdo konkurovat v poměru prodejní ceny a hardwarového výkonu. Zařízení nesoucí název Insignia 700 Pro atakuje hranici pouhých 2 000 korun. Ačkoliv po konstrukční stránce nejde o nijak lákavý model, hlavní pozornost si zaslouží vnitřní část, kde se nacházejí výkonné součástky.

Přední panel zabírá 7palcový IPS displej s rozlišením 1 024 x 600 pixelů a 0,3MPx kamerka. Výkon zajišťuje 2GB operační paměť RAM po boku dvoujádrového procesoru Atom Z2520 od Intelu taktovaného na frekvenci 1,2 GHz nebo grafického čipu PowerVR SGX 544. Úložiště v základu pojme 8 GB dat. Další rozšíření potom zajišťuje slot na paměťovou microSD kartu až do výše 32 GB.

Záda nesou 2megapixelový fotoaparát a baterii o velikosti 3 000 mAh. Uživatelským prostředím doprovází předinstalovaný systém Android ve verzi 4.4 KitKat. Základní výbavu uzavírá podpora funkcí Bluetooth, WiFi či OTG. První kusy zařízení budou k dispozici výhradně v internetovém obchodě Mall.cz za doporučenou prodejní cenu ve výši 1 999 Kč včetně DPH.

Zdroj: Tisková zpráva

Zdroj: goclever.com

Exit mobile version