Dotekomanie.cz

Battery Widget Reborn 2.0 s Material Designem [beta]

Tomáš Hubálek patří mezi přední vývojáře v Obchodě Play, kde jeho aplikace sklízí nejedno kladné hodnocení. Mezi nejúspěšnější tituly patří zajisté Battery Widget Reborn. Beta verze této aplikace má na kontě jeden krásný milník v podobě počtu instalací – již je v rozmezí 1 až 5 miliónů. Po delší době jsme se dočkali významné aktualizace, která nese číslovku 2.0.

Nová verze přináší Material Design, který byl představen společně s uvedením developer preview Androidu L. Nová verze Battery Widget Reborn přináší přepracované uspořádání položek a nabízí menu na levé straně. Kromě těchto viditelných změn si můžete vybrat, v jaké barvě budete aplikaci využívat. K dispozici pět schémat kombinující dvě barvy. Nezapomnělo se na zabarvení status baru.

V tuto chvíli můžete zakusit Material Design v beta verzi aplikace Battery Widget Reborn. Budete potřebovat minimálně Android 4.0 a vyšší. Pokud máte nižší verzi, zobrazí se vám starší design. Placená verze získá aktualizaci zdarma nejpozději do 7. října.

Exit mobile version