Alcatel OneTouch Pop 2 – LTE do nižší třídy

Alcatel OneTouch Pop 2 – LTE do nižší třídy
2014-09-08T09:45:03+02:00
• 8. 9. 2014

Letošní ročník veletrhu IFA v Berlíně od společnosti Alcatel přinesl kromě modelu OneTouch Hero 2, tabletofonu OneTouch Hero 8 nebo tabletu OneTouch Pop 8S také příjemné oživení do nižší střední třídy chytrých telefonů. Produktová řada s názvem Pop se rozšiřuje rovnou o čtveřici zařízení, které především odlišuje úhlopříčka displejů. Druhá generace těchto telefonů bude bez rozdílu schopna běžet na LTE sítích.

alcatelonetouchpop2 (2)

Nové telefony OneTouch Pop 2 nabídnou 4, 4,5, 5 a 5,5palcový displej s rozlišením FWVGA. Jejich výkonnostní stránku obstarává 64bitový procesor Snapdragon 410 se čtyřmi jádry taktovanými na frekvenci 1,2 GHz, které doplňuje 1GB operační paměť RAM. Úložiště o velikosti 8 GB je možné dále rozšířit paměťovou microSD kartou. Celkovou výdrž zajišťuje baterie s kapacitou 2 000 mAh.

Specifikace týkající se senzorů počítají s 5megapixelovým fotoaparátem a přední 0,3megapixelovou kamerkou. V zadní části je samozřejmostí přisvětlovací LED dioda. Nakonec výbavu uzavírá předinstalovaný systém Android ve verzi 4.4 KitKat. Podle zveřejněných snímků se můžeme těšit na širokou paletu barevných provedení. Informace kolem prodejních cen či bližší dostupnosti nejsou zatím známy.

alcatelonetouchpop2

Zdroj: androidheadlines.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat