Dotekomanie.cz

Youtube a Hudba Google Play – aktualizace přináší drobná vylepšení

Google pravidelně vypouští aktualizace aplikací ve středu večer a ani tento týden nebyl výjimkou. Hlavních novinek se dočkaly dvě aplikace – Youtube a Google Play Hudba.

První se podíváme na aplikaci Youtube, kde najdeme několik vylepšení. Největší změna se odehrála u seznamů skladeb. Pokud se nyní podíváte u jakéhokoliv Youtube kanálu na seznamy, objevíte, že k jednotlivým položkám přibylo menu. Skrze něj můžete seznam sdílet, nebo si jej přímo uložit mezi své seznamy.

  

Vlevo – starší verze, uprostřed a vpravo – nová verze

V detailu seznamu si můžeme všimnout jedné změny. Místo tlačítka „líbí se“ se nachází možnost uložit mezi své seznamy.

 

Vlevo – starší verze, vpravo – nová verze

Poslední změna se týká nabídky vlevo, kde došlo jen na změnu názvu tlačítka – „Zobrazit další“ na „Zobrazit vše“.

 

Vlevo – starší verze, vpravo – nová verze

APK ke stažení – stahujete na vlastní riziko.

Větších novinek si můžeme všimnout u aplikace Hudba Google Play. Zde na nás čeká přepracovaný widget. Původně byl k dispozici jen jeden typ o rozměrech 4×1 a měl tmavý design. Nově se zde nachází ve světlém provedení a umožňuje přizpůsobení. Od velikosti 3×1 až po 4×4.

 

Vlevo (jeden snímek obrazovky) – starší verze, následující – nová verze

Kromě tohoto přepracování je součástí aplikace druhý widget o rozměru 1×1, jehož funkcí je spuštění rádia „Zkusím štěstí“.

Aplikace dále nabízí možnost vyhledávání veřejných seznamů skladeb, díky čemuž si můžete rozšířit rozhled anebo nechat výběr na někom jiném.

 

Vlevo – starší verze, vpravo – nová verze

Poslední zásadní změna se nachází u položky stahování, kterou standardně najdete v nastavení. Nově se jmenuje „Správa stahování“. Původně jsme zde měli možnost vidět průběh stahování skladeb pro offline použití. Nyní jde zde správce, který vám zobrazí, co jste si stáhli a kolik daný výběr zabírá místa ve vašem smartphonu. Navíc skrze správce můžete odebírat skladby/seznamy.

 

Vlevo – starší verze, vpravo – nová verze

APK ke stažení – stahujete na vlastní riziko.

Zdroje: androidpolice.com, androidpolice.com

Exit mobile version