Dotekomanie.cz

LG představilo G3 Stylus

Společnost LG dnes oficiálně představila další model vycházející z top modelu G3. Novinka nese označení LG G3 Stylus. Nabízí oproti původní G3 mnohem nižší specifikace a hlavní společnou věcí zůstává především stejný design. G3 Stylus bude k vidění již za týden na veletrhu IFA v Berlíně.

Úhlopříčka displeje zůstala zachována – 5,5 palce, rozlišení ale již bohužel ne. Ultrajemný displej QHD nahradilo rozlišení qHD (960×540). Z jemnosti 534 se tak rázem stává pouhých 200 PPI. Na výbavě utrpěl ale i další hardware. Uvnitř tepe čtyřjádrový procesor na frekvenci 1,3 GHz, pravděpodobně se jedná o Snapdragon 400. Úložiště nabízí 8 GB a lze jej rozšířit o paměťovou kartu microSD. Baterie dostala kapacitu 3000 mAh. Fotoaparát si ponechal své rozlišení 13 MPx a ten přední má 1,3 MPx.

Jedinou novinkou oproti původní G3 je tak stylus Rubberdium. LG G3 Stylus dorazí již příští měsíc v černé, bílé a zlaté barvě do Brazílie, další trhy budou následovat později – Asie, Střední Východ a Afrika. Cena zatím není známa a ani zda někdy tento model dorazí do Evropy.

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version